Wie zijn wij


Wie zijn wij


Wie zijn wij

Kameleon is een ruim en gezellig kinderdagverblijf met veel speelruimte voor uw kindje. We werken met vaste, gediplomeerde en enthousiaste leidsters op de groepen. Hierdoor creëren we een veilige omgeving voor uw kind. Dit is de basis van waaruit het kind zich verder kan ontwikkelen. Wij stimuleren en sturen de kinderen in hun verdere ontwikkeling, met een focus op de zelfstandigheid van de kinderen.
Door kinderen veel zelf te laten doen en ontdekken in combinatie met de sturing en aandacht van de leidsters, bieden we de kinderen binnen Kameleon de ruimte om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Daarbij kijken we naar elk kind apart. De wensen en behoeftes van elke kind worden zo goed mogelijk bevredigd, om elk kind de sturing en stimulering te kunnen geven die het kind nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen.


Door de ruime groepen, de gezamenlijke speelruimte in de hal en de ruime buitenspeelplaats is de speelruimte voor uw kindje altijd een uitdagende omgeving om te ontdekken en zich te kunnen ontwikkelen.
Daarnaast wordt gewerkt met het voorschoolse programma Uk & Puk. Dit programma is gebaseerd op de belevingswereld van de kinderen. Door middel van de pop Puk, die voor de kinderen als een vriend is, worden de kinderen spelenderwijs gestimuleerd in hun ontwikkeling en voorbereid op de basisschool. Puk heeft bij Kameleon zijn eigen huisje in de gezamenlijke speelruimte; de hal. Puk is voor de kinderen als een vriendje, waarmee ze allerlei dingen beleven. Samen met Puk worden er activiteiten gedaan, waarmee de kinderen op verschillende gebieden gestimuleerd worden in hun ontwikkeling.
Vanuit Kameleon gaan we ook veel met de bolderkar op ontdekking buiten het kinderdagverblijf. Zo wandelen we bijvoorbeeld naar de kinderboerderij het ‘Ezelsbruggetje’, de paardenmanege en het natuurgebied Rottemeren.

Vrijblijvend een afspraak maken?

U bent altijd welkom!

Nieuwsgierig naar de Kameleon? Neem dan nu vrijblijvend contact op voor een afspraak bij ons op locatie: bel 010-522 15 22